Липневі книжкові новинки


У нашій бібліотеці - книжкові новинки. Запрошуємо для ознайомлення і читання!


Мирослав Дочинець "Книга духовної мудрості", ця книжка - маленька криниця мудрого слова, щирий порадник для розуму і серця.
Мирослав Дочинець "Хліб і шоколад"
Перед нами - "легка" і "світла" проза.  Особливе місце відведено жінці. Героїні "заново" створюють мужчин, у яких закохані, причому кохання двох не припиняється і в потойбіччі. Автор не грає в містику, він оновлює міф кохання.

«Життя без обмежень» — автобіографічна книга Ніка Вуйніча, щиро викладений життєвий досвід, що надихає людей по всьому світу.  Головне, чим він прагне поділитись з усіма — обмежень не існує! Обмеження — ілюзія, яку ми дозволили собі нав’язати. Прочитавши цю книгу, ви не будете жалітися на свої невдачі і несприятливі умови, вам не залишиться нічого, окрім встати, йти і діяти, досягати своєї мрії і бути дійсно щасливим.

Останній роман «1984» культового британського письменника Джорджа Оруелла вийшов в 1949 році - за рік до його смерті. Він мав шалену популярність в Англії і США, був переведений більш ніж на шістдесят мов, неодноразово було екранізовано. 


Грегорі Робертс "Шантарам" - один з найбільш вражаючих романів початку XXI століття. Ця заломлена в художній формі сповідь людини, яказуміла вибратися з безодні і вціліти.


Цікаві факти про життя відомих українців читайте у книгах про Івана Силу та Валерія Лобановського .

Цікаво про бізнес і манеру правильно розмовляти - звертайтесь до книг Бодо Шефер "Пес Мані" та "Гарна мова - одним словом".


Для сучасних підлітків 
 Книга  Наді Білої "Крута компанія" , розповідає про ненаситне "Я" юних героїв , яке хаотично рветься пізнати себе в собі й себе в іншому, бо вже так хочеться щастя. І в певний момент до них приходить усвідомлення, що кожен крок, навіть помилковий, не забирає можливості зробити ще один — правильніший.

Книга  Марії Морозенко "Я закохалася".      І в юному віці кожен має свій характер і своє життя. Шукає себе і власними кроками йде у світ. Переконується, що неможливо з усіма дружити і не мати конфліктів. Бо всі - різні. Неоднаково думають, поводяться і здобувають досвід. Гіркий досвід - також. У героїні цієї повісті - чуйне серце. Думками і почуттями вона вже доросла. Закохується. Розчаровується. Знаходить правильні думки. І опиняється на порозі кохання, про яке мріяла.





 Захоплюючі пригоди, інтригуючі імена, нові мандрівка старих знайомих - це все у нашій бібліотеці.


Коментарі