Новинки книжкових полиць


Пропонуємо ознайомитись з новинками книжкових  полиць нашої бібліотеки.

Містичні, загадкові книги, що змушують по-іншому  дивитись на деякі речі у житті.

Нові книги "За межею" від Наталії Цвар, її романи-фентезі – це дорога з багатьма перешкодами й ускладненнями, це – співіснування темряви й світла, це бажання допомогти уникнути наслідків зв’язків з демонічним світом.

Олена Печорна "Химерниця"

Доля не знає випадковостей. Колись Микола та його друзі вчинили страшну наругу. Вони забрали те, що їм не належало. І час поновлювати рівновагу. Час віддавати. Тільки щира жертва врятує доньку. Чим заплатить батько за власні гріхи? І ким насправді є та, яку потайки називають химерницею?..

Макс Кіндрук "Не озирайся і мовчи" 

Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся.

Світлана Талан "З любов'ю до життя"

У цій книжці є все: герої, котрі здаються близькими й таким схожими на нас самих; вчинки, що змінюють майбутнє цілих поколінь; кохання, яке здатне залікувати найглибші рани та повернути до життя.



А для наших молодших читачів  пропонуєм помандрувати з книгою  Сашка Дерманського "Корова часу", відчути смак пригод з "Незвичайними пригодами Алі" Галини Малик, а також порахувати котів і спробувати себе у ролі детективів з книгою "36 і 6 котів" Галини Вдовиченко.
А якщо цікаво про "Маленьку принцесу"Френсіс Бернет, чи дізнатись хто така "Матильда" Роналльда Далла, чи почитати нову книгу про Гаррі Поттера ,чи відчути дух козацтва разом з "Джури козака Швайка"- то вам варто завітати до нас, у бібліотеку.


 

Коментарі