Новинки у бібліотеці


До нашої бібліотеки надійшли надзвичайно цікаві книги.

Василь Шкляр − один з найвідоміших, читаних і «містичних» сучасних українських письменників, «батько українського бестселера». Його біографія сповнена пригод і романтики – їх Шкляр переносить і на сторінки своїх книг…


Найкращі, найцікавіші книги сучасних українськиї авторок . Насолодитись оповіданнями з життя Надії Гуменюк, пошукати "земний рай, та поплисти "рікою життя "з книгами Ніни Фіалко, а також пережити різні життєві ситуації з героїнями Світлани Талан та Олени Печорної.


Полюбляєте пригоди , містику, фантастику та детективи - це також до нас, за новими книгами. Найвідоміші світові сучасні бестселери .


Відомі письменники України відкриють для Вас таємницю "Місця для дракона" Юрія Винничука, дадуть "Ключі Мари"Андрія Куркова, розкажуть "Легенду про Безголового", а також запросять у подорож "Заради майбутнього " Макса Кіндрука.



І для наших найменших наших читаів теж є цікавинки - про Кролика Пітера та про дідуся, який загубив капелюха, а ще про принцес та цікаві твори сучасних українськиї авторів.

Чекаємо Вас у нашій бібліотеці!











Коментарі